Twerking – Dimecres de 20:15 a 21:45 h

INSCRIPCIÓ PRIMAVERA 2024

Podreu realitzar les inscripcions presencial i online a partir del dilluns 18 de març del 2024, a les 16 h

DURADA

9 sessions / 13.5 h

DESCRIPCIÓ DEL TALLER

El mètode de treball és senzill i clar, amb explicacions motivadores per mantenir l’entusiasme dels participants. Promovem la descoberta lliure a través del moviment, amb els participants com a protagonistes. Donem molta importància a l’afectivitat i la socialització per facilitar l’aprenentatge a través de tots els mitjans possibles. Al mateix temps, l’enfocament pedagògic fomenta l’adquisició d’habilitats socials bàsiques com el respecte, la tolerància, l’autonomia i la progressió en el moviment.

Els participants poden descobrir el seu estil i aprendre a expressar les seves emocions en escoltar la música. A més, poden practicar fora de les classes i fins i tot crear els seus propis grups.

La classe inclou:

– Estiraments

– Calentament

– Coreografia

– Passos clàssic

Crew Style

Freestyle

– Acrobàcies

Una mica d’història: Avui en dia, el twerk és una part de la cultura popular. Gràcies a canals com MTV, aquest ball originari dels guetos de Nova Orleans ha conquerit la imaginació global. Com altres ritmes i passos de la música negra nord-americana, les seves arrels es troben a l’Àfrica. El twerk, malgrat ser llunyà dels altres balls africans que encara es practiquen avui dia, com el mapouka de Costa d’Ivori, el leumbeul del Senegal, el baikoko de Tanzània o el niiko dels bantús de Somàlia, té les seves pròpies arrels africanes.

QUÈ CAL PORTAR

Roba còmoda

PROFESSOR/A

Karmen Cuellar

Data d'inici

17 abr. 2024
Caducat!

Horari

20:15 - 21:45

Preu

47.25Euro

Més informació

INSCRIPCIÓ ONLINE

Per Dies de la setmana

Dimecres

Ubicació

Can Basté
Can Basté

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Correu electrònic
info@canbaste.com
Web
http://www.canbaste.com
Codi QR
Go to Top