COMUNITAT DEL SANTUARI DE SANTA EULÀLIA DE VILAPISCINA

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA 
Del 7 al 26 d’octubre de 2019 // VESTÍBUL

Al Santuari de Santa Eulàlia de Vilapicina estem de festa! Aquesta petita comunitat va néixer com a tal ara fa 50 anys. Tot i que fa molts segles que aquest bell indret existeix, just ara fa cinc dècades que aquesta comunitat celebra i viu. Una comunitat tan viva com ho són les parets d’aquest Santuari, que han vist i sentit com hem anat creixent, rebent els uns dels altres tot allò que som.

Durant aquest temps hem viscut la nostra fe, hem aprés a compartir i fer barri, hem acollit a qui s’ha apropat, o això hem intentat, hem anat fent i estrenyent amistats que són puntal per a molts de nosaltres, hem celebrat les festes que cada any ens ofereixen noves perspectives gràcies a la profunditat i creativitat que compartim…, i hem hagut d’acomiadar algunes persones que han fet camí amb nosaltres i ja no hi són.

Amb aquesta exposició volem fer un recorregut, petit i sentit, de tot allò que hem viscut i volem seguir vivint en aquest entranyable racó del nostre barri de Vilapicina. Les portes són obertes per a tota aquella persona que vulgui acompanyar-nos i conèixer el nostre tresor.

Organitza: Comunitat del Santuari de Santa Eulàlia de Vilapiscina