/CINEMA PANTALLA BARCELONA // Suc de síndría i Con el viento

CINEMA PANTALLA BARCELONA // Suc de síndría i Con el viento

Dins del cicle de cinema Pantalla BarcelonaLa tardor dels oficis us presentem la última sessió de la programació d’aquesta tardor, que inclou la projecció del curtmetratge Suc de síndria, el llargmetratge Con el viento i la xerrada-debat amb Mireia Llinàs, guionista.

SUC DE SÍNDRIA

La història de Bàrbara, una jove que ha passat por un episodi traumatic i intenta redescobrir de nou la seva sexualitat amb l’ajuda de la seva parella durant un cap de setmana envoltats d’amics en un entorn idíl·lic en plena naturalesa. Amb 26 anys Irene Moray dirigeix aquest curt introspectiu i profund.

gg

CON EL VIENTO

Mònica està vivint a Buenos Aires i treballant com a ballarina, quan rep una trucada des de Burgos, que li diu que el seu pare està a punt de morir. En arribar, el seu pare ha mort i ha de quedar-se amb la seva mare per a ajudar-la a vendre la casa. Fa fred, neva i els silencis són llargs, i la dansa és el millor refugi per a Mònica. La barcelonina Meritxell Colell s’estrena dirigint una pel·lícula on els gestos, les mirades i la dansa fan que les paraules sobrin.

GG

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB PLACES LIMITADES – CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA (a partir del 16 de novembre)

PANTALLA BARCELONA

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol estimular i consolidar la difusió de la cinematografia realitzada, rodada o produïda a Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania.

Aquesta és la voluntat del programa Pantalla Barcelona que apropa el cinema recent fet a la ciutat als diferents districtes de Barcelona a través de les pantalles dels Centres Cívics.

En aquesta 4a edició, renovem la col·laboració amb l’Acadèmia del cinema i obrim vincles amb els Festivals de Cinema de la Ciutat.

LA TARDOR DELS OFICIS DEL CINEMA a PANTALLA BARCELONA

A la vegada art i indústria, el cinema representa en termes humans, tècnics i financers la més “pesada” de les disciplines artístiques.

A poc a poc, el cinema s’ha creat dels «principis de fabricació» precís que, malgrat les permanents mutacions tecnològiques a les quals no han deixat d’adaptar-se, són encara a l’ordre del dia.

Famílies de professions i d’oficis fabriquen una pel·lícula en les seves quatre àrees i tempos diferents: escriptura i desenvolupament, producció, rodatge, postproducció i difusió. En la interpretació, en la realització, en el guió, en el vestuari, en el muntatge… qui són aquesta gent de la qual els noms apareixen en els genèrics de començament i de final d’una pel·lícula?

De la idea original a la difusió de l’obra, PANTALLA BARCELONA TARDOR proposa als espectadors i espectadores de totes les edats i gustos, la descoberta del procés de fabricació dels films, a través dels testimonis de professionals i de la pràctica del seu ofici.

Data d'inici

23 Nov 2019

Horari

18:00

Preu

Gratuït (cal reservar prèviament a partir del 16 de novembre)

Més informació

RESERVA ONLINE

Dies de la setmana

Dissabte
Can Basté

Ubicació

Can Basté

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
RESERVA ONLINE
QR Code

Vols rebre més informació?