/BASTESONA 2019 – FM del Turó de la Peira

BASTESONA 2019 – FM del Turó de la Peira

BASTESONA’19 – FESTA MAJOR DEL TURÓ DE LA PEIRA 2019
Dissabte 15 de juny de 2019 // PLAÇA CAN BASTÉ

HEREDEROS DEL TAXI

PERANOIA

PERANOIA naix a l’any 2013 a València de les mans de Jesús, el cantant i guitarrista. Ell és qui va donar el pas per ajuntar a John (guitarra) i Àlex (bateria) i així començar a perfilar les cançons que anava composant des de feia un bon temps. Després d’un parell d’assajos, alguna nit de festa i moltes reunions al voltant d’una guitarra, decidiren comptar amb l’ajuda d’ Adriel (baix). Amb aquesta formació es desenvolupà un procés ràpid i enriquidor de gravació, difusió i promoció del primer EP homònim del grup. Una etapa on els concerts serviren per demostrar tota la potència i l’esperit festiu de la banda, la qual aconseguí fer-se amb un bon número de seguidors i seguidores, arribant a compartir escenari amb grups com Estirpe i Los Enemigos en qüestió d’uns mesos.
Durant l’estiu de 2015, PERANOIA canvià de guitarrista amb l’entrada de Sergio i incorporà una secció de vents gràcies a la col·laboració activa de Manu (trompeta) i Pau (trombó) als directes i, posteriorment, a la gravació del segon EP: Autodidacta. La nova gravació manté el rock com a base compositiva mentre diversos estils es fusionen fins donar el toc personal de la banda.
2016 i 2017 han estat dos anys plens de bones sensacions gràcies a l’acollida positiva de l’últim treball de la banda tant per part del públic com de crítica, productors i esdeveniments musicals: després d’una intensa gira pels voltants de la província compartint escenari amb gran varietat d’artistes (El tio la careta, Chambao, Ojos de brujo, El kanka…), de diverses gravacions de videoclips autogestionats, de tocar a festivals importants de l’Estat com ara Montgorrock o Cabo de Plata i de guanyar un parell de concursos (Concurso nacional de bandas Cabo de Plata 2016; Concurso de bandas emergentes 16 Toneladas-La tela de araña), PERANOIA ha entrat a l’estudi aquest 2018 de la mà de Mark Dasousa (La Raíz, Zoo, Aspencat, Smoking Souls…) i llança un LP ple d’energia i bons temes. Arranca amb força un nou projecte: “SOLO TEMAZOS” ja és una realitat preparada per presentar-se als escenaris.

ACTIVITAT ENMARCADA DINS DE LA FESTA MAJOR DEL TURÓ DE LA PEIRA 2019

Data d'inici

15 Jun 2019

Horari

22:30

Preu

Gratuït

Dies de la setmana

Dissabte
Can Basté

Ubicació

Can Basté
QR Code

Vols rebre més informació?