CONCERT // Rita La Cantora – Flamencopla

CONCERT- EL GENERADOR

Divendres 26 de febrer, a les 20 h // SALA D’ACTES

RITA LA CANTORA – FLAMENCOPLA

Rita la Cantora està formada per Iosune (veu) i Pello (guitarra).

Neix del punt de trobada dels gustos comuns, ella, enamorada de la cobla, els cuplets i la cançó andalusa, i ell del flamenc, creen aquest projecte amb la idea d’un punt de trobada entre aquests gèneres cosins germans, al qual sumen la seva passió pel tango argentí i picades d’ullet a Barcelona i els seus artistas.

És per això que és un projecte al qual ens agrada definir com “Flamencopla”, en el qual s’intenta recuperar l’essència de la música popular, basant-se per a això en una austera formació de guitarra i veu.

Aquesta formació resulta ideal per a concerts de petit format i per fomentar la proximitat i la comunicación amb el públic. A més és apta per a llocs petits i limitats en volum.

Pel seu repertori popular, és adequat per a tota mena de públics, recomanable per a llocs amb un públic format per veïns o per turistes, tant espanyols com estrangers.

Iosune Pleguezuelos

Barcelonina filla d’un granadí i una madrilenya, és una tot terreny musical que es dedica professionalment a la música des de 2003 en diverses formacions de ball, de les quals destaca l’Orquestra Argenteria. Actualment, a més de Rita la Cantora, forma part de Chocolat grup, formació de ball, així com d’altres projectes musicals i teatrals.

Pello Olaskoaga

Pamplonés i rocker convertit a la veritable religió del flamenc, estudia amb Manuel Granados, en el Conservatori del Liceu de Barcelona, on obté el grau Superior en Guitarra Flamenca, sent també profesor d’E.S.O. En aquests moments, a més de Rita la cantora, té un projecte de duo de guitarres flamenques i participa com a guitarrista i director musical del Cor Flamenc de Casa Candela.

Podreu realitzar les inscripcions on-line a partir del 22/02/2021

Data d'inici

26 febr. 2021

Horari

20:00

Preu

Gratuït

Més informació

RESERVA CADIRA

Dies de la setmana

Divendres
Can Basté - Sala d'actes

Ubicació

Can Basté - Sala d'actes
El Generador 9 Barris

Organitzador

El Generador 9 Barris
Email
programacio@canbaste.com
Web
https://www.facebook.com/ElGenerador9B/
RESERVA CADIRA
QR Code
Go to Top