/Fins al 20 de juny // MEMORIAS EN RESISTENCIA d’Aitor Fernández

Fins al 20 de juny // MEMORIAS EN RESISTENCIA d’Aitor Fernández

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA 
Del 6 al 20 de juny de 2019 // VESTÍBUL

Exposició sobre persones refugiades LGTBI. Endinsa’t en històries plenes de vida i lluita per arribar a una ciutat d’acollida com Barcelona.

Memòries en resistència és un projecte fotogràfic que ens porta per un recorregut de 5 països diferents, cadascun amb protagonistes d’històries plenes de valentia i fortalesa. Hondures, Mali, Rússia, Cuba i Colòmbia són els països d’origen dels participants, a través dels elements personals que cada un d’ells ens van brindar, recorrem a través d’imatges, les seves històries.
L’ús dels díptics en blanc i negre, el treball dels clarobscurs en la llum i la captura de les expressions en cada un d’ells, tot sota el lent d’Aitor Fernández, ens permet connectar amb diverses mirades, cossos, siluetes, expressions i emocions que van aflorar en les entrevistes realitzades als nostres protagonistes.
Cada espectadorx tindrà un viatge diferent, una sensació diferent i això és el que busquem. Les imatges parlen per si mateixes, en elles trobaran persones plenes d’honestedat i sobretot de fortalesa.

Este proyecto es para todxs lxs que alguna vez migramos, para seguir resistiendo con amor. Y sobre todo, para las personas refugiadas, por tanto coraje.

Data d'inici

06 Jun 2019

Horari

20:00

Preu

Gratuït

Dies de la setmana

Dilluns,
Dimarts,
Dimecres,
Dijous,
Divendres,
Dissabte
Can Basté - Vestíbul

Ubicació

Can Basté - Vestíbul

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
QR Code

Leave A Comment

Vols rebre més informació?