IMPULSO: LA FOTOGRAFIA COMO HERRAMIENTA PARA ARTICULAR UN DISCURSO PERSONAL

Workshop programat dins les activitats +deFOTO a Can Basté // Un nou programa d’activitats fotogràfiques per tal d’oferir més propostes culturals  als apassionats d’aquest art com també, una manera de crear un punt de trobada per tota aquella gent que vulgui compartir la seva passió en companyia d’altres persones.

DURADA

2 sessions / 10 h

DESCRIPCIÓ DEL TALLER

La imatge ens atreu; veiem, captem, reinterpretem, exhibim, critiquem… desperta impulsos en nosaltres que ens conviden a participar. L’objectiu d’aquest taller és reconèixer aquestes arrencades, explorar les eines per a canalitzar-los i iniciar el camí per a plasmar-los.
El públic a qui el taller va dirigit són persones que ja tenen un cert coneixement tècnic de la fotografia i volen aprofundir en un ús personal de la fotografia. Aquest, no estarà enfocat cap a la producció fotogràfica com un producte de venda, si no cap a una pràctica fotogràfica transmissora d’idees, emocions, vivències, etc…
Durant el taller:
– Buscarem definir els nostres interessos o impulsos.
– Ens acostarem a la fotografia com una eina, intentant expandir els nostres recursos, per a poder transmetre el nostre missatge de la forma més concorde possible amb les nostres intencions.
– Tractarem d’articular, sobre la base de l’anterior, les nostres identitats i discursos com a creadores. Els confirmarem mitjançant l’elaboració d’un manifest.
– Plantejarem estratègies per a transmetre les idees, conceptes i pràctiques sorgides de l’elaboració d’aquest manifest.

QUÈ CAL PORTAR

Un portfoli personal, material que serveixi com a font d’interès i/o idees sobre les quals treballar.

PROFESSOR/A

Nacho Caravia

Horari del curs

De 17:00 - a 21:00
Divendres 28 de febrer de 2020
De 10:30 - a 13:30
Dissabte 29 de febrer de 2020
De 16:30 - a 19:30
Dissabte 29 de febrer de 2020

Data d'inici

28 Feb 2020

Horari

17:00 - 19:00

Preu

70 €

Més informació

INSCRIPCIÓ ONLINE

Dies de la setmana

Divendres,
Dissabte
Can Basté

Ubicació

Can Basté

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Email
info@canbaste.com
Web
www.canbaste.com
INSCRIPCIÓ ONLINE
QR Code