MICROTEATRE //dProp // El Generador

Divendres 27 de maig 19 h // Sala d’Actes

Edats: Per a tots els públics a partir de 10 anys. Cal reserva cadira.

El Bulto, Lumo

Ada & Eva en el paraíso, Malalts de Teatre

La que nos espera, Mathias Villalba i Míriam Monner

dProp és el primer circuit de microteatre de Nou Barris, que tindrà lloc els pròxims dies 20, 21 i 27 de maig (a les 19.00 hores) en tres equipaments del districte (l’Ateneu La Bòbila de Porta, La Masia de la Guineueta i el Centre Cívic Can Basté, respectivament). Aquesta és una iniciativa de l’Asociación Lumo de Artes Escénicas de Nou Barris ( (asociacionlumo.org).

Cadascuna d’aquestes tres jornades, els espectadors podran gaudir de tres comèdies de microteatre en tres espais diferents d’aquests equipaments (en total, l’experiència té una durada d’entre 60 i 70 minuts). Després d’un acurat procés de selecció per part de la nostra associació, les obres escollides per a aquesta primera edició són El Bulto (a càrrec de Lumo), Ada & Eva en el paraíso (a càrrec de Malalts de Teatre) i La que nos espera (a càrrec de Mathias Villalba y Míriam Monner).

dProp funciona mitjançant la taquilla inversa (és a dir, els assistents deixen la seva aportació econòmica lliurement a la sortida, en funció de les seves possibilitats i del que hagin gaudit). Així i tot, és necessari fer una reserva prèvia.

Horari del curs

New Day

Data d'inici

27 maig 2022
Caducat!

Horari

19:00

Preu

gratuïta Taquilla Inversa

Més informació

Reserva cadira

Per Dies de la setmana

Divendres

Ubicació

Can Basté - Sala d'actes
Can Basté - Sala d'actes

Organitzador

El Generador 9 Barris
El Generador 9 Barris
Correu electrònic
programacio@canbaste.com
Web
https://www.facebook.com/ElGenerador9B/
Codi QR
Go to Top