Alma de LaBú Teatre // TEATRE BDC

Divendres 13 de maig, a les 18 h // Sala d’actes

“ALMA”, Cia. LaBú Teatre
>>>Activitat gratuïta amb aforament limitat. Cal reserva prèvia a partir del dilluns 9 de maig a les 16.30 h <<<

Primavera, estiu, tardor i hivern. La companyia LaBú Teatre ens porta Alma, un viatge visual, poètic i sensorial per les quatre estacions de l’any, en el qual els objectes, les titelles i els materials es converteixen en l’ànima de cada estació.

A l’escenari només hi ha l’Alma, interpretada per l’actriu i directora Anna Ros. La protagonista, una noia que està sola i que porta un carro amb coses extraordinàries, ens anirà explicant cada estació a través de personatges màgics, simbòlics i poètics. Alma ens parla del dia a dia, de cada objecte, de cada moment viscut amb molta sensibilitat, bellesa i amb un llenguatge ple de plasticitat.

Alma és un espectacle visual per a la primera infància, de petit format, basat en el teatre d’objectes i el moviment. Els més petits gaudiran d’una proposta amb materials naturals, evocadora, divertida i alhora poètica, que parla del pas del temps.

Per a nens/es a partir de 2 anys.

LaBú Teatre

LaBú Teatre és un projecte artístic de creació escènica contemporània i investigació de la dramatúrgia de l’objecte, atmosferes i paisatges visuals, que utilitza materials ordinaris i els transforma en quelcom extraordinari. L’estètica de LaBú es reafirma a través d’un llenguatge únic de textures, plasticitat i música creant quadres visuals en moviment que suggereixen estats de lleugeresa i llibertat per a petits i grans.

El nucli creatiu de LaBú és la culminació de 15 anys de trajectòria i del treball artístic conjunt de l’Anna Ros i l’Andreu Sans a Barcelona, Londres i París. Han treballat diferents tècniques com el mim corporal del mestre francès Ètienne Decroux a Londres, amb l’Ange Fou, i a París amb Philippe Genty.

Data d'inici

13 maig 2022
Caducat!

Horari

18:00

Preu

GRATUÏT

Més informació

RESERVA CADIRA

Per Dies de la setmana

Divendres

Ubicació

Can Basté - Sala d'actes
Can Basté - Sala d'actes

Organitzador

Barcelona Districte Cultural
Barcelona Districte Cultural
Web
https://www.barcelona.cat/districtecultural/ca
Codi QR
Go to Top