PREGUNTES FREQÜENTS

La manera de presentar-se és en línia, emplenant el formulari corresponent a la beca que vulguis optar adjuntant el dossier i les imatges en format digital, en les grandàries indicades en les bases.

No, l’única manera de lliurar el dossier és a través del nostre web en el següent enllaç:

Sí, pots presentar un mateix projecte a les dues beques. Hauràs de realitzar el lliurament del projecte en cadascuna de les modalitats. És a dir, hauràs d’emplenar els dos formularis.

Només es pot participar una vegada en cada convocatòria. Ja sigui amb un mateix projecte adaptat a cada format o amb diferents projectes.

Per motius de seguretat és necessari emplenar el formulari des d’un compte gmail. No es pot fer des d’un altre compte.

També revisa que els documents que pugis no superin els límits de pes indicats en les bases.

No és requisit que el projecte estigui acabat, ni que totes les imatges estiguin realitzades. S’admeten projectes en procés, amb la idea que la Beca ajudi a finalitzar-ho.

Quant a exposició:

Entenem com a inèdit els projectes que no hagin estat exposats íntegrament en cap sala/galeria/festival anteriorment. Si has participat en una exposició de final de curs a la teva escola, es continua considerant inèdit.

Quant a publicació:

S’entén per inèdit no haver-se editat en format publicació ni haver estat premiat en una altra convocatòria de publicacions. Si s’han publicat alguna foto del projecte en una revista o publicació, es continua considerant inèdit.

No, no cal pagar, la participació és gratuïta.

Sí, només es reserven drets per a promoció d’aquesta edició del Fòrum i la seva divulgació.

Rebràs un email de confirmació.

Sí, el dossier del projecte ha d’estar redactat en castellà o català. I en cas de ser finalista has d’acudir a la presentació del projecte i fer aquesta en castellà o català.

No, per a poder presentar-te és requisit venir presencialment a la presentació del projecte el dia que correspongui.

No, no és requisit. Si ho tens pots lliurar-ho al costat del projecte en format pdf, en el formulari.

Una imatge que s’utilitzarà per a mostrar els treballs seleccionats durant els dies del Fòrum. El cartell ha de constar d’una imatge representativa del projecte, títol i nom i cognom de l’autor. En el disseny del cartell no s’han d’incloure els logos.

El 25 d’octubre de 2024 es faran públics els projectes finalistes en el web, en xarxes socials i a part ens posarem en contacte amb tu, via e-mail i/o telèfon.

No cal ser autònom ni declarar la dotació de la beca. La dotació la gestionarà l’entitat gestora i les despeses de producció seran facturades al seu nom.

No, ha de justificar-se la despesa a través de factures, demostrant que la Beca s’inverteix en el projecte guanyador del 18è FFCB.

Si tens qualsevol altra pregunta, pots escriure’ns a forum@canbaste.com o trucar-nos al 93 420 66 51