Iniciació al Tango – Dissabte 19:15 a 20:30 h

INSCRIPCIÓ TARDOR 2024

Podreu realitzar les inscripcions presencial i online a partir del dilluns 8 de juliol del 2024, a les 16 h

DURADA

9 sessions / 11,25 h

DESCRIPCIÓ DEL TALLER

Cal apuntar-se en parella

Endinsa’t en el món encantador del tango al nostre Taller de Tango Nivell Principiant. Aprèn els elements fonamentals, incloent postura, connexió i passos bàsics. Els nostres instructors experts et guiaran amb cura i experiència en la comprensió de la herència i tècnica bàsica del tango. Descobreix la joia de la comunicació fluïda a través de moviments elegants i explora figures i patrons essencials. Desenvolupa la teva musicalitat, sincronitza els teus passos amb la música i abraça la naturalesa improvisada del tango. Al final del taller, adquiriràs una base sòlida, llest per començar a ballar i embarcar-te en una emocionant jornada de tango. Uneix-te a nosaltres per alliberar el ballarí que portes dins, connectar amb altres i submergir-te en la màgia del tango.

A mesura que comences a explorar la pista de ball, l’instructor et introduirà als conceptes d’eix, musicalitat i improvisació en el tango. Aprendràs com liderar i seguir en l’abraçada del tango i caminar amb elegància i intenció. Obtindràs la capacitat de caminar en diferents sistemes i improvisar al ritme de la música. A través d’una sèrie d’exercicis, adquiriràs una comprensió més profunda de la distribució del pes, l’equilibri i la intricada interacció entre líder i seguidor. A continuació, el taller s’endinsarà en les figures i patrons essencials del tango. Et presentaran seqüències bàsiques com ara ochos, creus i algunes figures populars bàsiques. De manera gradual, construiràs el teu repertori i la capacitat de crear les teves pròpies figures i patrons, la qual cosa et permetrà ballar el teu estil personal. Els instructors proporcionaran explicacions clares i demostracions, descomponen cada figura en passos manejables, assegurant que comprenguis els conceptes i et sentis còmode executant-los.

El curs és molt obert i dona la benvinguda a persones sense cap coneixement previ de ball. Sempre s’inclou una sessió d’escalfament, canvi de parella, improvisació i exercicis divertits per crear un ambient de confiança i connexió. El taller és igualment útil tant per a aquells que volen connectar a través del ball i el moviment com per a aquells que es centren específicament en aprendre tango. Tothom és benvingut a formar part d’aquesta experiència transformadora!

QUÈ CAL PORTAR

Roba còmoda i mitjons

PROFESSOR/A

Jekaterina Obshirnova

Data d'inici

14 set. 2024

Horari

19:15 - 20:30

Preu

39.38Euro

Més informació

Inscripció online

Per Dies de la setmana

Dissabte

Ubicació

Can Basté
Can Basté

Organitzador

Centre cívic Can Basté
Centre cívic Can Basté
Telèfon
+34 934 20 66 51
Correu electrònic
info@canbaste.com
Web
http://www.canbaste.com
Inscripció online
Codi QR

Deixeu un comentari

Go to Top